Ara
Close this search box.
Ara
Close this search box.
İpuçları

2023 Sonbahar Ceket Modası

14.09.2023

Bu yılın sonbaharında moda sektörü yine bizleri büyüleyecek şekilde bir araya geldi ve olağanüstü bir ceket koleksiyonunu sergiledi. Bu sonbahar mevsiminde tarz ve kullanışlılık bir araya geliyor. Sıcak ve zarif olan ceketler, hava koşullarındaki değişimlere ve birbirinden yaratıcı kombinlere kolaylıkla adapte olacak şekilde tasarlandı. Hem geleneksel hem de çağdaş tarzları birleştiren bu koleksiyonlar, her zevke ve her duruma uygun ceket seçenekleri sunuyor. Bu birbirinden çarpıcı ceketler, sonbaharın serin rüzgarlarına karşı sizi korurken, tarzınızı da bir üst düzeye taşımanız için ideal bir fırsat sunuyor. Biz de Alaçatı sokakları arasında gezinirken üzerinize alabileceğiniz ve göz kamaştırmanızı sağlayacak; 2023’ün en trend ceketlerini Alaçatı otelleri sayfamızda ele aldık. Moda trendlerini ele aldığımız 2023 mayo ve bikini trendleri, 2023 plaj çantası modası ve 2023 güneş gözlükleri modası yazılarımızdan sonra sonbahar ceket modası yazımızla, dolabınız için en uygun ceketleri seçerken fikir edinmenizi sağlamaktan mutluluk duyarız. Arkanıza yaslanın ve gardırobunuzu sonbaharın büyüleyici atmosferine uygun hale getirmenin zevkini yaşayın.

© Kapak fotoğrafındaki görselin tüm hakları Gianni Versace markasına aittir.

Blazer Model

Bu sonbahar, blazer ceketlerde 1980’lerin etkisini hissedeceğiz. Bu dönemden esinlenen tasarım detayları, belirgin omuzlar, bel hattı ve barok altın detayları ile dikkat çekiyor. Bu blazer ceketler genellikle o dönemde kalem eteklerle tercih edilirken, moda severler bu ceketlere, mini etekler ve bol kotlarla giyerek modern bir dokunuş katıyorlar.

Deri Motosiklet Ceket

Deri ceketler, sonbaharın olmazsa olmazlarından. Bu sezon, geniş kesim motosiklet ceketler, çentikli yaka ve yuvarlak omuz detayları ile öne çıkıyor. Kopenhag Moda Haftası’na katılanlar bu stilin popülerliğini artırarak, sonbahar 2023’ün anahtar parçalarından biri haline getirdi.

Süet Ceket

Sıcak ve yumuşak süet, sonbahar için mükemmel bir seçimdir. Süet esnek kumaştan oluşan bir ceketi, uyumlu bir kalem etekle kombinleyerek, bütün bir ilgiyi üzerinize kolayca çekebilirsiniz.

Versace markasının siyah renkli blazer ceket modeli

© Bu görselin tüm hakları Gianni Versace markasına aittir.

Revolve markasının kırmızı-siyah-beyaz renkli deri motor ceket modeli

© Bu görselin tüm hakları 2023 Eminent, Inc. (a Revolve Group company) markasına aittir.

Rag Bone markasının ten rengi süet ceket modeli

© Bu görselin tüm hakları 2023 rag & bone markasına aittir.

Bomber Model

Bomber ceketler, 2023 sonbaharının bir diğer gözde trendidir. Bu sezonun belirgin özelliği, büyük ceplerin sağladığı kullanışlılık hissi.

Trençkot

Sonbaharın ilk işaretleriyle beraber klasik trençkotlarımıza yöneliyoruz ve bu sezon da aynı olacak. Bu temel parça, gardıroplarımızın vazgeçilmezi olarak yerini koruyor. Ancak bu sefer, büyük boy formlar ve yerden yere uzunluklar, her türlü giysi üzerinde sofistike bir tabaka oluşturuyor.

Denim Model

Denim ceketler, başlı başına mevsimsel bir ürün olmasına rağmen, klasik kamyoncu stili sonbahar menüsünde yeniden yer alıyor. İster tamamen denim bir kombin yapın, ister şık bir maxi etekle tamamlayın, bu, bir ceket satın almanız ya da dolabınızdan çıkarmanız için bir işaret olabilir.

Balenciaga markasının siyah renkli bomber ceket modeli

© Bu görselin tüm hakları 2023 Balenciaga markasına aittir.

Alexander Mcqueen markasının açık renkli trençkotu

© Bu görselin tüm hakları 2023 Alexander McQueen markasına aittir.

Alexander Mcqueen markasının koyu renk denim ceket

© Bu görselin tüm hakları 2023 Alexander McQueen markasına aittir.

Görüşmek üzere – yazısı

İlginizi Çekebilir

Büşra Nur Güven
Ben Büşra Nur Güven. Ankaralıyım ve Ankara’nın kasvetli havasından sıkılıp artık yeni bir maceraya atılmaya karar vermiştim. Türkiye’de 28 şehirden oluşan maceralarımdan biri tesadüf eseri Alaçatı oldu. Gördüğüm an Alaçatı’nın büyüleyiciliği karşısında gözlerim kamaştı. Alaçatı’nın her noktasını, her güzelliğini keşfetmeye karar verdim. Eşsiz tarihi yapıları, birbirinden renkli sokakları, bitmek bilmeyen eğlencesi ile Alaçatı, beni gün geçtikçe içine çekti. Her boşlukta Alaçatı’ya gelmek için can atan bir insana dönüştüm adeta. Bu güzelliği sizlerle de paylaşmaya karar verdim ve yazılarımı yazmaya koyuldum.

Benzer içerikler

Alaçatı
İpuçları
Alaçatı Etkinlikler
Alaçatı Yeme ve İçme
Alaçatı Gezilecek Yerler
Sahiller, Koylar ve Plajlar
Alaçatı Otelleri
Blog Yazıları