Ara
Close this search box.
Ara
Close this search box.
İpuçları

2023 Sonbahar Çanta Modası

21.09.2023

Sonbahar, doğadaki tüm renklerin dönüştüğü, hafif rüzgarların kendini gösterdiği ve modanın en sofistike ve sıcak zamanlarından birini temsil eder. Bu mevsimde, dolabınızı tamamlamanın en zarif ve kullanışlı yolu elbette harika çantalar akıllara gelmektedir. 2023 sonbahar çanta trendleri, işlevsellik ve estetiği mükemmel bir denge ile bizlere sunuyor. Bu sayede hem stilinizi yansıtmanızı hem de günlük gereksinimlerinizi karşılamanızı kolaylaştırır. Alaçatı otelleri olarak sizler için hazırladığımız bu yazımızda, sonbaharın büyüleyici atmosferini yansıtan ve aynı zamanda katılacağınız Alaçatı etkinlikler arasında dikkat çekebileceğiniz, kıyafetlerinize güzellik ve zarafet katan en güncel çanta trendlerini inceleyeceğiz. Alaçatı en iyi beach clublar içerisinde de birbirinden güzel çantalarla öne çıkmak isteyenlerin ise 2023 plaj çantası modası yazımıza göz atmalarını öneririz. Dilerseniz Alaçatı’dan satın aldığımız moda dünyasına dair bütün parçalara da instagram (@tanyageziyor) hesabımızdan göz atabilirsiniz. Hazırsanız, bu sonbaharda size ve ihtiyaçlarınıza en uygun çanta modellerini bulabilmek için bu moda serüvenine birlikte başlayalım. İşte 2023 sonbahar çanta trendlerinden oluşan bu büyüleyici evrene hoş geldiniz!

© Kapak fotoğrafının tüm hakları Guess markasına aittir.

Büyük Boy

2022-23 Sonbahar/Kış sezonunda da sık sık karşımıza çıkan büyük boy çantalar, yeni sezonda da kombinlerin tamamlayıcı unsuru olarak yerini koruyor. Moda camiasının önde gelen isimlerinin de dikkatini çeken bu çantalar, günlük ihtiyaçlarınıza yeterli alan sağlayacak şekilde tasarlanıyorlar. Dizüstü bilgisayarınız, favori kitabınız, toplantı notlarınızı tuttuğunuz defteriniz, makyaj tazelemek için gerekli ürünler ve elbette şarj aletiniz… Hepsi bu çantada yerini bulabilir!

Peluş Çanta

Bir çantanın, uyurken sarıldığınız yastık kadar yumuşak olması, kimin hoşuna gitmez ki? Nötr tonlardan sonbahar/kış aylarını simgeleyen koyu tonlara kadar geniş bir yelpazede sunulan pelüş modeller moda evlerinin radarında. Bu trendin geçmiş sezonlarda da olduğu gibi, bir şansı hak ettiğini düşünüyoruz.

Örgü Model

Yaz aylarında genellikle plaj çantası olarak kullandığımız örgü çantalar, 2023-24 sonbahar/kış defileleri aracılığıyla kış aylarına taşınıyor. Önde gelen moda evleri, nötr renkler ve klasik şekilleri örgü modellerle birleştiriyor. Bu çantaları hem gece şık bir davette hem de iş seyahatlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Proenza Schouler markasının açık renkli büyük boy çantası

© Bu görselin tüm hakları Proenza Schouler markasına aittir.

Stella Mccartney markasının peluş krem renkli çantası

© Bu görselin tüm hakları Stella Mc Cartney markasına aittir.

louis vuitton örgü modelli çantası

© Bu görselin tüm hakları Louis Vuitton markasına aittir.

Geometrik Model

Geometri, belki okul yıllarında korkulu rüyamızdı ancak 2023-24 sonbahar/kış sezonuyla birlikte, geometri korkulu rüya olmaktan çıkıp, çantalarımıza hayat veren simetrik şekillere dönüşüyor. Renkli geometrik modeller, kombininize mükemmel dokunuşu tamamlayabilir. Bu modellerin çoğu bilindik moda evlerinin de radarında olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

İki Çanta Bir Arada

Alışveriş sırasında, “Bir çantadan daha iyi ne olabilir ki?” diye düşünenler için sevindirici bir haberimiz var; iki çanta! 2023-24 Sonbahar/Kış defileleri tarafından onaylanan iki çanta trendi, Chloe, Emporio Armani ve Proenze Schouler markalarının öncülüğüyle gardırobunuza yerleşmeye hazırlanıyor.

Kırmızı Tutkusu

Aşk ve arzuyu temsil eden kırmızı, 2023-24 sonbahar/kış sezonunun tartışmasız en dikkat çeken rengi. Miu Miu, Louis Vuitton, Alexander McQueen gibi moda evleri, kırmızıyı yeni sezonun favori rengi olarak belirledi. Belki de aradığınız aşkı, sonbahar/kış aylarında parlak kırmızı bir çanta ile yaşayabilirsiniz!

prada beyaz geometrik şekilli çanta

© Bu görselin tüm hakları Prada markasına aittir.

Chloe markası siyah ve beyaz 2 çanta bir arada

© Bu görselin tüm hakları Chloé markasına aittir.

Alexander Mcqueen markası kırmızı renkli çanta

© Bu görselin tüm hakları Alexander McQueen
markasına aittir.

Görüşmek üzere – yazısı

İlginizi Çekebilir

Büşra Nur Güven
Ben Büşra Nur Güven. Ankaralıyım ve Ankara’nın kasvetli havasından sıkılıp artık yeni bir maceraya atılmaya karar vermiştim. Türkiye’de 28 şehirden oluşan maceralarımdan biri tesadüf eseri Alaçatı oldu. Gördüğüm an Alaçatı’nın büyüleyiciliği karşısında gözlerim kamaştı. Alaçatı’nın her noktasını, her güzelliğini keşfetmeye karar verdim. Eşsiz tarihi yapıları, birbirinden renkli sokakları, bitmek bilmeyen eğlencesi ile Alaçatı, beni gün geçtikçe içine çekti. Her boşlukta Alaçatı’ya gelmek için can atan bir insana dönüştüm adeta. Bu güzelliği sizlerle de paylaşmaya karar verdim ve yazılarımı yazmaya koyuldum.

Benzer içerikler

Alaçatı
İpuçları
Alaçatı Etkinlikler
Alaçatı Yeme ve İçme
Alaçatı Gezilecek Yerler
Sahiller, Koylar ve Plajlar
Alaçatı Otelleri
Blog Yazıları