Ara
Close this search box.
Ara
Close this search box.
İpuçları

2023 Plaj Çantası Modası

21.07.2023

Masmavi deniz ve sıcacık kumların verdiği o muazzam his içinizi kaplarken yaza merhaba demeye hazır mısınız? Tatil planınız hazır olsa da olmasa da yaz tatili için hazırlandığınız süreç hazırlıkların en keyiflisidir. Rengarenk ve çeşit çeşit kıyafetleri, terlikleri, hoş kokuları, aksesuarları ve makyaj malzemelerini valizinize yerleştirme sırasında plaj malzemeleri seçimlerinizi yaparken çok eğlendiğinizi fark edebilirsiniz. Mayo ve bikini (2023 mayo ve bikini trendleri), plaj kıyafetleri, şapka ve terlik gibi aksesuarlar ve bakım ürünleri yaz tatillerinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Eğer sıra, görünümünüzü tamamlayacak en güzel çantayı seçmeye geldiyse; bu sezonun moda tasarımları ve Alaçatı’nın ruhunu yansıtan en güzel modelleri kolayca seçebilmeniz için Alaçatı otelleri sayfası olarak bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Plaj stilinizle sizi beach clublar(Alaçatı en iyi beach clublar), sahiller, koylar ve plajlar içerisinde öne çıkmanızı sağlayacak çantalar arasından favorinizi seçmeden tatil alışverişinizi tamamlamayın deriz. Bu sezon, sadece şezlongda güneşlenmekle kalmayacak, plaj çantası modasına ayak uydurarak da stilinizi ve kişiliğinizi yansıtabileceksiniz. Yaz tatili hazırlıklarınıza devam ediyorsanız, gelin birlikte ve plaj stilinizi en üst seviyeye taşıyacak çantalar arasından favorinizi belirleyelim.

sahilde duran çanta, güneş gözlüğü ve şapka

Plajda Kullanacağınız Çantayı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Boyut: Herkesin ihtiyaçlarına göre bir çanta vardır. Belki geniş bir çanta arıyorsunuz, ya da sadece temel eşyalarınızı taşıyabilecek bir şeye ihtiyacınız var. Size uygun olan boyutu göz önünde bulundurarak seçimlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Malzeme: Çantanızın suya ve kuma dayanıklı olmasını isteyebilirsiniz, çünkü genellikle plajda bu unsurlarla karşılaşırsınız. Ayrıca, çantanızı makinede yıkayabilmeyi düşünebilirsiniz. Ve eğer plaja atıştırmalıklarınızı da götürmeyi seviyorsanız, yalıtımlı bir çanta tam da sizin aradığınız şey olabilir.

Cep ve Organizasyon Özellikleri: İç ve dış cepler, bölücüler ve benzeri ek özellikler, tüm eşyalarınız için bir yer sağlar ve onları kolayca bulmanızı kolaylaştırır. Çantanızı seçerken organizasyon bölümlerini de ihtiyaçlarınıza göre değerlendirmelisiniz.

Maliyet: Pahalı bir çanta, her yıl kullanabileceğiniz bir yatırım olabilir. Daha uygun fiyatlı bir çanta, ne kadar sıklıkla ve dikkatlice kullandığınıza bağlı olarak, sadece bir sezon boyunca iyi durumda kalabilir. İyi bir çanta, mükemmel bir plaj günü için önemli bir unsurdur, o yüzden seçiminizi dikkatlice yapın!

Kanvas Plaj Çantası

Kanvas çantalar, en kullanışlı çanta modelleri arasında yer alır ve plajda da harika görünürler. Birçok markanın koleksiyonlarında yer alan kanvas çantalar, plajlarda ve şehir hayatında 2023 yazının favori parçalarından biri haline gelmeyi başarmış durumdalar.

Kenzo markasının siyah çantası
© Bu görselin tüm hakları KENZO 2023 markasına aittir.
Marc Jacops markasının turkuaz renkli tote bag çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 MARC JACOBS INTERNATIONAL, LLC aittir.
Yargıcı markasının çizgili ve renkli kanvas çantası
© Bu görselin tüm hakları Yargıcı markasına aittir.

Renkli Plaj Çantası

Eğer renkleri kıyafetlerinizde kullanmayı seviyorsanız ve stilinize renklerin enerjisini katmayı tercih ediyorsanız, plaj çantası seçiminizle bu renkleri ön plana çıkarabilirsiniz. 2023 sezon trendlerinde popüler olan renkler, plaj çantalarında da büyük beğeni topluyor. En sevdiğiniz rengi plaj çantanızda tercih edebilir ve bu sayede plajlarda dikkat çekebilirsiniz. 

Marni markasının şeffaf plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları MARNI USA CORP markasına aittir.
Missoni markasının renkli çantası
© Bu görselin tüm hakları 2000-2023 MISSONI aittir.
MSGM markasının şeffaf çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 MSGM SRL markasına aittir.

Hasır Plaj Çantası

Hasır çantalar, her yazın vazgeçilmezi olmuştur ve onları yatırım parçası olarak düşünebiliriz. Onların çabasız görünümü, sahil atmosferini mükemmelleştirir ve bu hasır plaj çantaları, tüm yaz boyunca en popüler olanlar arasındadır. Bu yılın trendi olan bu çantaları, sadece plajda değil, tatil dışında kalan 11 ay boyunca da kullanabilirsiniz. Hasır plaj çantası tatilde ve sonrasında da oldukça kullanışlı parçadır.

Blinq markasının hasırdan yapılmış çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Blinq Official markasına aittir.
annie Bing markasının siyah renk detaylı hasırdan yapılan çantası
© Bu görselin tüm hakları Anine Bing markasına aittir.
Chloe markasının pembe şeritli hasır çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Chloé markasına aittir.

Fileli Plaj Çantası

Fileli plaj çantaları; kumlu kıyafetleri ve çocuklarınızın oyuncaklarını taşımak için son derece pratiktir. Tatil sonrası alışveriş çantası olarak da kullanılabilir. Hafif yapısı sayesinde içine koyacağınız eşyaları daha rahat taşıyabilirsiniz.

Blinq markasının fileli plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Blinq Official markasına aittir.
Blinq markasının kahverengi renk detaylı fileli plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Blinq Official markasına aittir.
İCİW markasının siyah renkli ve fileli çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 ICANIWILL AB markasına aittir.

Şeffaf Plaj Çantası

Şeffaf plaj çantaları, güneş gözlüğünüzü, güneş kreminizi, losyonunuzu ve marka havlunuzu sergilemek isterseniz sizin için için mükemmel bir seçenek olacaktır. Bu sezon moda olan bu çantalara Alaçatı’daki sahiller koylar ve plajlar arasında gezerken sık sık karşılaşabilirsiniz.

Beymen markasının şeffaf çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Beymen markasına aittir.
Yawza markasının şeffaf çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Yawza Official markasına aittir.
Kellywwynne markasının şeffaf çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 KELLY WYNNE markasına aittir.

Ekstra Büyük Boy Plaj Çantası

Plaja veya havuz başına giderken birçok şey taşımayı sevenler için, ekstra büyük bir çanta tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bu çantalar, içine dilediğiniz kadar eşya sığdırabileceğiniz genişlik ve boyutlarda olur.

Yargıcı markasının büyük boy çantası
© Bu görselin tüm hakları Yargıcı markasına aittir.
Blinq markasının büyük boy sarı ve beyaz renkli plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Blinq Official markasına aittir.
Yargıcı markasının büyük boy yeşil renkli plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları Yargıcı markasına aittir.

Desenli Plaj Çantası

plaj çantalarınızı kendinize özgü kılmanın da bir yolu var! Boncuklar, püsküller veya sizi yansıtan özel tasarımlar sayesinde çantanızda kendi imzanızı taşıyabilirsiniz. Bu şekilde, plaj stilinizi daha da kişiselleştirir ve sahilde adeta göz kamaştırırsınız.

KENZO markasının desenli ve hasır plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları KENZO 2023 markasına aittir.
Jacquemus markasının püsküllü plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları JACQUEMUS markasına aittir.
Blinq markasının desenli plaj çantası
© Bu görselin tüm hakları 2023 Blinq Official markasına aittir.
Görüşmek üzere – yazısı

İlginizi Çekebilir

Büşra Nur Güven
Ben Büşra Nur Güven. Ankaralıyım ve Ankara’nın kasvetli havasından sıkılıp artık yeni bir maceraya atılmaya karar vermiştim. Türkiye’de 28 şehirden oluşan maceralarımdan biri tesadüf eseri Alaçatı oldu. Gördüğüm an Alaçatı’nın büyüleyiciliği karşısında gözlerim kamaştı. Alaçatı’nın her noktasını, her güzelliğini keşfetmeye karar verdim. Eşsiz tarihi yapıları, birbirinden renkli sokakları, bitmek bilmeyen eğlencesi ile Alaçatı, beni gün geçtikçe içine çekti. Her boşlukta Alaçatı’ya gelmek için can atan bir insana dönüştüm adeta. Bu güzelliği sizlerle de paylaşmaya karar verdim ve yazılarımı yazmaya koyuldum.

Benzer içerikler

Alaçatı
İpuçları
Alaçatı Etkinlikler
Alaçatı Yeme ve İçme
Alaçatı Gezilecek Yerler
Sahiller, Koylar ve Plajlar
Alaçatı Otelleri
Blog Yazıları